Nieuws

Bekina stelt laadpalen ter beschikking in Kluisbergen

Beschik jij over een hybride of elektrische wagen? Dan kan je gebruik maken van de laadpalen op de personeelsparking van Bekina in Kluisbergen. De laadpalen worden beheerd door Smappee en staan ter beschikking van zowel onze medewerkers, bezoekers als omwonenden.

Toegankelijk voor werknemers

Met het oog op de toekomst, waar we steeds vaker elektrisch zullen rijden, hebben wij momenteel 20 laadpalen voorzien op onze bedrijfsparking. Als medewerker van Bekina kan je dagelijks jouw auto opladen aan een van deze laadpalen. De laadpalen hebben een laadvermogen van 11kW. De laadplaatsen zijn specifiek voorbehouden om jouw wagen op te laden. Is jouw wagen volgeladen? Gelieve dan de parkeerplaats aan de laadpaal vrij te maken voor andere gebruikers.

Maar ook voor omwonenden

De laadpalen op onze parking zijn publiek toegankelijk. Dat betekent dat je als buitenstaander ook kan laden. Bijvoorbeeld als inwoner van Kluisbergen of als bezoeker, die via zijn of haar laadpas toegang heeft tot het laadnetwerk van Smappee.

Op die manier dragen we alweer een steentje bij aan een duurzamere wereld. Benieuwd naar welke duurzame acties wij nog ondernemen?